Talizmánok és amulettek, amelyek szerencsét hoznak

Szerencse talizmán fából és zsákvászonból

Bizonyára mindannyian megtapasztaltátok a saját tapasztalataitokból, amikor a dolgok nem mennek jól, még akkor is, ha mindent megtesz. Ősidők óta a különböző kultúrájú és hiedelmekkel rendelkező emberekvonzza a jóléteta szerencse pedig különleges tárgyakat használt. A szerencsét ékszerekkel, kézzel készített tárgyakkal, növényekkel és néhány állattal csábították. Az amulettek minden olyan tárgy, amely pozitív energetikai hatást gyakorolhat tulajdonosa környező terére, hogy magához vonzza a számára szükséges előnyöket.



A talizmánok és amulettek típusai

Fém amulett, amely szerencsét vonz medál formájában

Minden kultúrának megvannak a maga talizmánjai, amulettjei és mágikus szimbólumai. Azok, akiknek kiváló lehetőségük van az utazásra, feltétlenül hoznak talizmánokat más országokból. Vannak dolgok, amelyek megvédik az embert a negatív energiáktól, a rossz szavaktól, a pénzhiánytól, a meddőségtől és egyebektől. Minden ember, akinek talizmánja van, beletesz egy darabot önmagából, pozitív energiájából.

Vannak amulettek, amelyeket egy személynek szánnak, de lehetnek egész családok és generációk számára. Bármilyen apróság vagy ékszer „varázslatos dologként" működhet, a tulajdonosra gyakorolt pozitív hatása fontos. Így például sok házaspár talizmánjának tekinti a jegygyűrűt, amelyet soha nem vesz le.

Ma az amulett kiválasztása nem különösebben nehéz, azonban világosan meg kell érteniemiért azt választod?. Ellenkező esetben még pozitív és gyümölcsöző energiával feltöltve sem fog működni.

A szerencse radikálisan tudmegváltoztatni bárki életét. Ha a szerencse is hozzájárul, minden élénk színeket ölt, nincs akadálya a terveid megvalósításának. De olyan ingatag, és ma elkísér, holnap pedig elfordul, és minden tönkremegy. Vásároljon egy jó szerencse talizmánt, hogy magához vonzza.


Szerencsét hozó tárgyak

Talizmánok és amulettek a jó szerencséért és a jó közérzetért a családban

A talizmán kiválasztása nem olyan egyszerű. Olyan tárgyakat kínálunk, amelyek a különböző nemzetek hiedelmei szerint szerencsét vonzanak és megvédenek a viszontagságoktól.

  • A makk az otthonvédelem jelképe volt. Az ókori vikingek az ablak közelében tartották, hogy megvédjék a házat a villámlástól.
  • Az afrikai népeknél a krokodilfogak vonzották a szerencsét a szerencsejátékban.
  • Az ázsiai országokban a bambuszrügyet vették számításbaa szerencse szimbóluma. A Feng Shui szerint ezt a csírát egy cserépbe kell ültetni, és a ház keleti részébe kell helyezni, hogy javítsa a qi-energiát a házban.
  • A háromszög egy ősi szimbólum, sokféle jelentéssel. Ez a geometrikus alak megszemélyesíti az emberi élet ciklikusságát: gyermekkort, ifjúságot és öregséget. Ez a stabilitás szimbóluma is.
  • Őseink a lovat tartottákhűséges társ és segítő, nagy valószínűséggel egy talizmán, például a patkó is ehhez kapcsolódik. Sok otthonban patkót akasztanak a bejárati ajtó fölé, hogy jó szerencsét és pozitív energiát vonzanak magukhoz.
  • A Dreamcatcher egy talizmán az indiai kultúrából. Úgy vélik, hogy ez a tárgy megvéd a rossz álmoktól.
  • A gonosz szem egy varázslatos amulett, amelyúgy néz ki, mint egy szem egy körben. Talizmánként használják a Közel-Keleten.
  • A Guardian Lion népszerű szobor Kínában. Általában a ház vagy bármely helyiség bejáratánál kell elhelyezni. Úgy tartják, hogy a szobor megvédi a házat és a tulajdont a gazemberektől.
  • A katicabogár egy rovar, amely szerencsét hoz. Ha egy rovar a kezedre kerül, az azt jelenti, hogy hamarosan jó szerencse vár rád.
  • Az érme a szerencse talizmánja mindenki számára
  • Az érmék különféle kultúrákban ésmindenütt a szerencsét szimbolizálják. Vannak, akik jó jelnek tartják, ha az utcán fejjel leesett érmét találnak.
  • A sárkány sikert hoz a karrierépítésben. Az erőt és a vezetői tulajdonságokat szimbolizálja, amelyek átadhatók a szörny képével ellátott talizmán tulajdonosának.
  • Miért vannak a malacperselyek gyakran disznó alakúak? Ázsiában és néhány európai országban ez az állat a jólétet és a jólétet képviseli.
  • A nyúlláb (nevezetesen a hátsó) egy népszerű amulett, amely a termékenységhez kapcsolódik. Ezért a mancs viselése nemcsak szerencsét, hanem új családtagot is hozhat.
  • A mosolygó Buddha figurája a Feng Shui szerint nagy sikert és jólétet hozhat az üzleti életben.
  • A háromlábú varangy egy ázsiai kabalája, amely egyre népszerűbb más országokban.
  • A macskaszem egy féldrágakő, amelyről sokan úgy gondolják, hogy megvéd a gonosz szemtől és elkerülheti a csapásokat.
  • A három kulcsból álló csokor a japánok szerint megnyithatja az ajtót a jólét, a szerelem és a jó egészség felé.
  • Az elefántok a szerencse, a hosszú élet és a bölcsesség szimbólumai.
  • A szerencse ötágú csillaga egy ötágú csillag. Ez egy ősi szimbólum, amely megvédheti a gonosztól és vonzza a szerencse kerekét.

Az „idegen" talizmán előnyei és kárai

Személyre szabott talizmán a szerencséért és a jólétért

Kezdjük azzal, hogy még az a talizmán is lehet „idegen", amelyet maga készített magának, de nem megfelelő alkatrészeket választott. Például egy olyan kő, amely nem illik hozzád, munkálkodhat életed egyik vagy másik területén.

Tehát mi történhet, ha saját maga választja vagy készíti el a rossz talizmánt:

  • Semleges és nincs hatással az életedre, viseld dekorációként.
  • Negatív hatással van, és kellemetlen érzést és kisebb bajokat hoz magával.
  • Erőteljes pusztító energiával rendelkezik, és negatívan befolyásolhatja a családi életet, az egészséget és az élet más területeit.

Éppen ezért fontos, hogy ne csak tudd, milyen dolgok hoznak szerencsét, hanem azt is, hogy megtanuld helyesen választani őket. Számos ajánlás létezik a talizmánok kompatibilitására, még akkor is, ha azokat személyesen Ön készítette.

Így bármilyen tárgy lehet amulett vagy talizmán, a lényeg az, hogy hidd el, hogy szerencsét és pozitív változásokat hozhat az életedbe. Kiválaszthatja magának azt a dolgot, amely megvédi Önt a csapásoktól, és elég gyorsan vonzza a szerencsét.